If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На диагностиката показа 144 к реални. Иначе показва 92 к. Само незнам защо са си играли да превъртат километража. Няма изкачали въздушни възглавници. В перфектно техническо състояние. В сервиза ми казаха че съм случил на супер кола и аз съм супер доволен.
100%бях сигурен че не е на 80 000 с тоя изтъркан волан но това не плаши дизеляка!а колкото до "смешните" и пари може и така да е ако колата наистина е била в отлично състояние..... А незнам защо ги гледате цените в мобиле.де като там всички знаем че цените са АЛЧНИ! Един комшия отиде на място да си купи от обява в модиле.де една 156 2004г. от 13 000 ЕВРО я зе за 10 и малко........ даже ако не се лъжа тези обяви не са само от германия а от всички държави защото сам виждал там и БГ обяви на коли които ги има и в мобиле.бг и в немският саит им бяха сложили двоина цена, говорим за един и същ автомобил !!!!! Пример :http://mobile.de/SIDMhoYnbd1L9ZpqJRz...1111263071215&
Не са едни и същи в случея но доста идентични с еднакви екстри и години и мотори ! Тъи че цените в мобиле си ги драскат е така на изуст и се надяват на някои паричен европеец а не чакат нас българите с тези цени! За нас там са отделили друга категория автомобили.... от тънката лаисна хахахха
Така че тая алфа както я гледаш там за 4000 ЕВРО така ще ти я даде 3500 ако не и надолу !!!! въпреки това не мисля че колегата се е преебал с колата щото колата е готина! а колкото до сервизните документи само щи кажа батка че сам работил в автокъща и сме направили сервизни документи на толко коли че не е изтина !Пък вие разчитаите на каквото изкате .аз вярвам само на очите си и на диагностиката !
Comment