Известие

Collapse
No announcement yet.

Коментар за 156 2002г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

rg

браво само така мн е арна красота мн безавариини
    Алфа Ромео 156 2.0 T.S!!!

Comment

Първоначално публикувано от ^Pamuka^
      Mерси за мненията.
      Колата е вече моя за 10 500 лв.
      В понеделник е на сервиз за обслужване.
      А аз съм
      честито градски Дълга безаварийна и само щастие да ти носи белисимата

Comment

Първоначално публикувано от ^Pamuka^
        Mерси за мненията.
        Колата е вече моя за 10 500 лв.
        В понеделник е на сервиз за обслужване.
        А аз съм
        ЧЕСТИТО И ДА СИ Я КАРАШ МНОГО И БЕЗПРОБЛЕМНО

п.с. после направо 159
        "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
        Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
        Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg
          п.с. после направо 159
          И аз така съм го замислил !!!
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD 140 h.p. 2002 г.

Comment

На диагностиката показа 144 к реални. Иначе показва 92 к. Само незнам защо са си играли да превъртат километража. Няма изкачали въздушни възглавници. В перфектно техническо състояние. В сервиза ми казаха че съм случил на супер кола и аз съм супер доволен.
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD 140 h.p. 2002 г.

Comment

Дано всичко да е наред, защото цената е супер смешна за тази кола.
              Кое ниво оборудване е ?
              Моbile: 0884612720, ICQ# 92621498, Skype: satamototo
              Луд ужасник с 03' 156 SW 2.4 JTD Distinctive HIGH CD (ECU fine tuning by Bobo Готиното)

Comment

100%бях сигурен че не е на 80 000 с тоя изтъркан волан но това не плаши дизеляка!а колкото до "смешните" и пари може и така да е ако колата наистина е била в отлично състояние..... А незнам защо ги гледате цените в мобиле.де като там всички знаем че цените са АЛЧНИ! Един комшия отиде на място да си купи от обява в модиле.де една 156 2004г. от 13 000 ЕВРО я зе за 10 и малко........ даже ако не се лъжа тези обяви не са само от германия а от всички държави защото сам виждал там и БГ обяви на коли които ги има и в мобиле.бг и в немският саит им бяха сложили двоина цена, говорим за един и същ автомобил !!!!! Пример :http://mobile.de/SIDMhoYnbd1L9ZpqJRz...1111263071215&

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details

Не са едни и същи в случея но доста идентични с еднакви екстри и години и мотори ! Тъи че цените в мобиле си ги драскат е така на изуст и се надяват на някои паричен европеец а не чакат нас българите с тези цени! За нас там са отделили друга категория автомобили.... от тънката лаисна хахахха
                Така че тая алфа както я гледаш там за 4000 ЕВРО така ще ти я даде 3500 ако не и надолу !!!! въпреки това не мисля че колегата се е преебал с колата щото колата е готина! а колкото до сервизните документи само щи кажа батка че сам работил в автокъща и сме направили сервизни документи на толко коли че не е изтина !Пък вие разчитаите на каквото изкате .аз вярвам само на очите си и на диагностиката !
                Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas

Comment

Working...
                X